ZELÍ UPRAVENÉ NA TURECKÝ ZPŮSOB.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZELENINA / 




INGREDIENCE: 1 hlávka zelí, 200 g skopového, 200 g cibule, 2 lžíce oleje, 50 g veky, 1 lžíce mléka, 80 g slaniny bez kůže, 1 l masového vývaru, I50 g mrkve, 2 petržele, podle chuti sůl a mletý pepř. POSTUP PŘÍPRAVY: Hlávku zelí rozebereme na listy, vypereme a necháme ve vařící osolené vodě spařit. Odcedíme, necháme odkapat a rozprostřeme na stůl. Polovinu cibule nakrájíme a osmahneme na oleji, veku navlhčíme mlékem a skopové maso semeleme na masovém strojku, zamícháme a přidáme polovinu slaniny, nakrájené na malé kostičky, osolíme, okořeníme a dobře vymícháme. Směs pak plníme do zelných listů. Zbytek oleje dáme do přiměřeně velkého kastrolu, přidáme druhou polovinu slaniny, nakrájené na plátky, dobře zabalené zelné listy a podlijeme vývarem. Přidáme očištěnou a nakrájenou mrkev s petrželí, druhou polovinu cibule, nakrájenou na čtvrtky, přisolíme a připepříme. Zakryjeme pokličkou a pomalu dusíme asi dvě hodiny, až nám šťáva v zelí zhoustne. Podáváme s rýží.

ZELÍ UPRAVENÉ NA TURECKÝ ZPŮSOB. ZELÍ UPRAVENÉ NA TURECKÝ ZPŮSOB.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1355 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz